Admiral Hotel

Et bryllup skal man drømme om – ikke spekulere over.

La storslåtte buer og 200 år gamle spor av vakker tømmer-bygg sette scenen for deres dag, hvor vi sørger for alt fra start til slut. Deres bryllupsfest på Admiral Hotel i København gir dine gjester og ikke minst dere selv en opplevelse for livet.

Begynd med en sprudlende velkomstdrink på Admiral Kai og nyt den flotte utsikt til Operaen, de historiske skonnerter og Ofelia Plass.

Nyt en velkomponert middag med herlige viner som er satt sammen til akkurat din bryllups-meny, som kjøkkenet setter stor ære i å sette sammen for dere med innspill om hva dere liker og ønsker. Fortsett kvelden med kaffe, bryllupskake, bar og dans. Når kvelden går mot slutten, kan dere byde gjestene på nattmat.

Vi er med hele veien og sikrer at alle detaljer er på plass, så nettopp deres bryllupsfest blir en once-in-a-lifetime begivenhet. Vi har flere forskellige bryllupslokaler til rådighet, og sammen skaper vi den perfekte rammen for deres store bryllupsdag. 

Er det en ting våres gjester altid nevner i forbindelse med et arrangement, så er det følelsen av å være velkommen. Det lille smilet, den høflige betjeningen og den avslappede atmosfæren. Vi elsker nemlig å holde fester. Å stelle til med god mad, gode vine og gode oplevelser. Med andre ord tar vi ansvaret, så du kan nyte festen – sammen med deres gjester.

Er du interessert i å gifte deg i Admiral Hotel, Bryllup i utlandet?


Fyll inn informasjonen nedenfor og en av våre bryllupsplanleggere vil ta kontakt med deg.