Seychellene

Bryllup på Seychellene

Seychellene

Med tropisk klima er naturen her svært vakker, med nydelige kritthvite strender og turkist hav, et rikt undervannsliv, flotte naturreservater, høye fjell og frodige skoger. Seychellene består av 115 øyer av granitt og korall, og er kjent for å være de vakreste øyene i verden. Rett og slett et paradis på jord! Man kan velge å bo på hovedøyen Mahe, eller bo på en av de omkringliggende øyene, for eksempel La Digue eller Prasline. Nyt late dager på stranden, besøk en teplantasje eller lei en
kajakk. Øyhopping, dykking, snorkling og vandreturer i fjellet er også populært.


Contance Ephelia Resort:
Ephélia, vest på hovedøya Mahé, er et relativt stort resort-kompleks drevet av Constance. Selve hotellbebyggelsen strekker seg mellom to laguner med noen av de beste strendene på øya. Ut mot havet reiser det seg en tropisk halvøy med frodig vegetasjon. Hotellet er barnevennlig og en rekke aktiviteter som zip-lining og klatring er inkludert i tillegg til en rekke vannsportsaktiviteter i den nordlige lagunen. Selv om hotellet er stort får man ikke følelsen av det da det er spredt ut over et såpass stort område- faktisk hele 12km2. Det er egen clubcart-tjeneste som bringer gjestene rundt på hotellets område. 5 restauranter og 5 barer gir en variasjon i matopplevelsen, med friske ingredienser og lokal sjømat.
Stedet er også perfekt for bryllup, hvor man kan ha selve seremonien på stranden, eller om man bare ønsker å tilbringe bryllupsreisen her.

Carana Beach Hotel:
Nyåpnet Boutique hotell på Mahe, men mindre område enn Constance Ephelia. Her er det store, komfortable rom, alle har en unik utsikt over havet, og er plassert like ved den nydelige, kritthvite stranden. Fint bassengområde nede ved stranden, hvor man også har en bar og en lounge.
ll you need is Love! Å gifte seg i paradis hvor selve drømmebryllupet er mulig, med utallige tropiske strender som venter på deg. Seychellene har alt det du trenger for en elegant og morsom feiring. Enten dere er to, eller reiser med familie og gode venner.
Eksklusive Carana Beach tilbyr bryllupspakker på en vakker strand.

Kempinski Seychelles Resort:
Et femstjerners resort som ligger på sydsiden av Mahe, i Baie Lazare, ca 30 min fra flyplassen. Her finnes flotte rom og suiter med utsikt mot fjell/lagunen eller mot havet. Anlegget ligger helt på stranden og har et spaanlegg som ligger inne i en tropisk hage. Her finnes utallige aktiviteter som f eks yoga, snorkling, surfing, padlebrett, turer med kajakk, tennis, treningssenter, strandvolleyball, barneklubb. Anlegget har også et eget casino.

Liggende ved den vakre kysten i Indiahavet, omgitt av hvite sandstrender, kokospalmer og tropiske blomster, finnes det ikke noe mer romantisk sted å feire den spesielle dagen. Det mest romantiske stedet for vielsen er deres bryllups paviljong som ligger rett ved stranden. Dersom dere planlegger et større bryllup med familie og venner, har de også kapasitet til det.
Kempinski Seychelles Resort tilbyrforskjellige bryllupspakker, men de kan også «skreddersy» deres drømmebryllup.

Doubletree Resort & Spa By Hilton Hotel Seychelles Allamanda:
Sjarmerende 4 stjerners resort som ligger i Anse Forbans, ca 20 min fra flyplassen. Alle rommene har havutsikt, balkong, tv og gratis wifi. Velger man et deluxerom får man i tillegg et boblebad på balkongen. Hotellet er utstyrt med treningsrom, bar og en egen spaavdeling. Her er gratis leie av snorkleutstyr og kajakker og et fint bassengområde ved stranden. Restauranten Les Palmes serverer utmerket mat, for det meste sjømat fra Det Indiske Hav og en del kreolske spesialiteter.

Ha en vielse med utsikt over den hvite sandstranden og det turkise Indiske hav. Det tropiske klimaet, Eden-lignende omgivelser og romantisk solnedgang gjør vakre Mahe Island til en perfekt bryllups destinasjon.
Doubletree Resort & Spa Hilton Seychelles Allamanda tilbyr bryllupspakker inspirert av elementene jord, ild og vann.

The H Resort:
Beliggende på Beau Vallon Beach, er dette et flott femstjerners resort. Her tilbys suiter, villas og Beach villas, med privat terrasse eller balkong, solstoler, og spisesplass både inne og ute, LED TV og gratis wifi. Rett nedenfor anlegget er den fantastisk vakre stranden Beau Vallon som er hele 3 km lang, en av de lengste på Mahe. Anlegget har flere restauranter å velge mellom, og man kan også spise en romantisk «candle-light dinner» på stranden. Muligheter for aktiviteter som tennis, volleyball, bordtennis og utleie av snorkleutstyr og kajakker. Her finnes også et barneplaskebasseng med parasoll, perfekt for de minste barna.

The H Hotel Beau Vallon er det perfekte sted å gjøre drømme bryllupet til en realitet.

Er du interessert i å gifte deg i Seychellene?


Fyll inn informasjonen nedenfor og en av våre bryllupsplanleggere vil ta kontakt med deg.