Nimb

Femstjernes bryllup på Nimb

Forestill dere det vakre, hvite palasset i Tivoli med alle lysene tent, og en hel stab av tjenere, kokker og bartendere samt konditor, florist og DJ, som alle står klar til å ta seg av dere på deres største dag.

Nesten alt er muligt, når Nimb slår dørene opp til bryllup. Gjør en grand entré under Cathrine Raben Davidsens kunstværker i Nimb Bar, hold reception i Rotunden, middag og brudevals foran peisen i baren og fest i Nimb Vinotek.

Bryllupet er en av de vigtigste dagene i deres liv, og våres oppgave er å skape en uforglemmelig dag, der bliver presis som dere ønsker – og kanskje også overgår deres forventninger.

På Nimb er vi like engasjert for et bryllup med 2 gjester som brylluper med 350 inviterte. 
La oss kaste oss ut i planleggingen av deres bryllup i en av våres intime og vakre saler med plass til max. 20 gjester. Nyt den vakre utsikten over Tivoli fra Kuplen, eller reserver Kabinettet eller Spejlstuen til frokost eller middag for deres nærmeste familie og venner –eller bare for to personer. Start med champagne i Nimb Bar, og gå deretter til middag i deres private lokale eller i en av våres restauranter.

Eller hvorfor ikke bli viet i hallen på et rigtigt slott midt i København? 
Saml familie og venner til en vakker seremoni på H.C. Andersen Slottet i Tivoli, og fortsett festen med reception og middag i salen under krystall lysekronene. Kom helt tett på Tivolis historie, og opplev magien ved å ha et helt slott til rådighet midt i den vakre hagen. (Min. 100 & max. 350 gjester)


La bryllupet vare en hel helg i stedet for en enkel dag. På Nimb hjelper vi gerne med å planlegge en hel weekend full av fest og opplevelser. Hold en avslappet grillmiddag for familie og venner i Balanchine Loungen med utsikt over Tivoli, og la vår concierge stå for sightseeing-programmet neste dag, mens dere gør dere klar til bryllup. Så møtes alle til seremoni og reception etterfulgt av en fantastisk middag og fest på Nimb. Neste dag kan dere i ro og fred pakke ut gaver sammen med deres gester over brunch i Nimb Brasserie. Det blir uten tvil en weekend, som ingen glemmer.

Er du interessert i å gifte deg i Nimb, Bryllup i utlandet?


Fyll inn informasjonen nedenfor og en av våre bryllupsplanleggere vil ta kontakt med deg.