Toastmaster

La deg begeistre av en engasjert og kreativ toastmaster som skaper et personlig preg og gir det lille ekstra.

Å gifte seg er en av de aller største begivenhetene i livet – en begivenhet som krever planlegging og hvor kunnskap og erfaring er gull verdt. Med en profesjonell toastmaster er dere godt på vei.

Toastmasteren skal geleide brudepar og gjester gjennom dagen på en elegant måte. Gjennom friskt humør og engasjement skal han eller hun styre bryllupsfesten i riktig retning – mot en feiring dere sent vil glemme.

Ofte deltar toastmasteren også i bryllupsforberedelsene og er med på å utarbeide den røde tråden som sørger for at alt går riktig for seg. Slik kan han eller hun utgjøre en viktig forskjell, om bryllupsfeiringen blir fin – eller fantastisk.

Toastmasterne i vårt søsterselskap, Toastmaster i Bergen, har mer enn 1500 vellykkede bryllup bak seg, og gjør bryllupet til en så vellykket fest som overhodet mulig.

Skal du gifte deg, arrangere jubileum eller et festlig lag og har behov for en toastmaster eller visevert, ikke nøl med å ta kontakt.

Kontakt oss for tilbud!

    Bildegalleri

Din bryllupspakke

Planlegger du bryllup? Bruk skjemaet nedenfor til å krysse av hvilke områder av bryllupspakken du er interessert i, så tar vi kontakt med deg!