Arrangøren

Vakker bryllups dekorasjon med et personlig preg, her får du kreative mennesker til å realisere dine bryllupsdrømmer.

Forventningene er store når det gjelder den store dagen – og i Arrangøren vet de at det er detaljene som hever en bryllupsfest til noe utenom det vanlige.

Sammen med brudeparet utarbeider de et uttrykk og en rød tråd som passer til lokalet og til den aktuell årstiden. Ikke minst er de opptatt av at brudeparets personlighet skal komme frem i dekoren og stemningen som skapes.

Arrangøren kommer med forslag, planlegger, gjør innkjøp og gjennomfører selve dekoreringen av festlokalet og eventuelt kirke eller annet vielsessted, hvis ønskelig. Pakkene deres inkluderer alt fra planleggingsmøter og team som dekorerer, til leie av utstyr og innkjøp. Pakkene inneholder ikke blomster.

De kreative jentene bak Arrangøren er eksperter på å skreddersy detaljene etter dine ønsker, enten dere skal ha et stort og eksklusivt bryllup, eller et lite og intimt bryllup. Kontakt oss for tilbud på dekorasjoner og eksperthjelp fra Arrangøren. Besøk nettsiden deres for mer informasjon og inspirasjon.

Kontakt oss for tilbud!

Din bryllupspakke

Planlegger du bryllup? Bruk skjemaet nedenfor til å krysse av hvilke områder av bryllupspakken du er interessert i, så tar vi kontakt med deg!