Om Hotel Admiral

Hotellet ligger midt i Bergen med en fantastisk utsikt over innseilingen til Vågen, berømte Bryggen, Fløien og fisketorget. Med hav på tre sider får man en maritim følelse, samtidig som hotellets interiør er fresht og moderne. Strandkaiterminalen, hvor fergene til blant annet Stavanger og Sogn og Fjordane går, ligger like ved hotellet, og fem minutter unna med taxi ligger Bergen Jernbanestasjon. På Clarion Hotel Admiral vil du møte en kreativ stab som gjør det de kan for at dere får en minnerik og personlig opplevelse på hotellet og i byen vår.

Hotellet har 210 rom, og er nylig pusset opp. Det oppmerksomme og profesjonelle personalet er tilgjengelige døgnet rundt.

For at dere skal få en uforglemmelig bryllupsdag, kan Admiral tilby bruden og hennes forlover et luksusopphold på hotellet kvelden før den største dagen i livet. Her får dere topp stemning med velkomstdrink, middag og overraskelse på rommet. Ved bestilling av denne pakken får dere også gode rabatter på sminke og styling av Face Stockholm.

På bryllupsdagen får dere en tre-retters bryllupsmeny og nyter hverandre og gjestene i flotte lokaler med utsikt over fantastiske Vågen, Bryggen og Fløyen.

Avslutningsvis kan dere unne dere en romantisk aften i brudesuiten med musserende vin, sjokolade og frukt.

Kontakt oss for tilbud!

Kart

Din bryllupspakke

Planlegger du bryllup? Bruk skjemaet nedenfor til å krysse av hvilke områder av bryllupspakken du er interessert i, så tar vi kontakt med deg!