Gigplanet

Live musikk til ditt bryllup.

På jakt etter livemusikk til ditt bryllup? Lurer du på hva det koster, hva du bør se etter eller om dere bør skrive en kontrakt på jobben?

Gigplanet er en helt ny tjeneste i Norge som har samlet det beste av live musikere og band på ett sted. Tjenesten er GRATIS og 100% uforpliktende.

Så hvordan fungerer Gigplanet? Besøk nettsiden deres, legg igjen din kontaktinformasjon så blir du ringt opp for en hyggelig samtale. Basert på dine ønsker finner Gigplanet flere artister eller band de mener kan være en god match. Alle artister blir så presentert på samme måte med pris, bakgrunnshistorie, fakta, bilder, video eller lydklipp, samt en komplett liste som viser sangene de spiller (repertoaret). På den måten blir det enklere for deg som kunde å sammenligne, samt finne nettopp den artisten eller det bandet du føler passer best til ditt bryllup. Gigplanet hjelper også til med å skrive en kontrakt slik at begge parter er innforstått med hverandres forventninger. Dette har de svært god erfaring med og er et effektivt virkemiddel for å unngå misforståelser og skuffelser.

Målet til Gigplanet er å gjøre det enklere for deg som kunde å finne, samt booke live musikk. Enten det er en sanger til kirken, en strykekvartett til mottakelsen eller et partyband til kvelden så vil de forsøke å hjelpe deg. Er det noe de ikke har i "stallen", så vil de gjøre sitt beste for å hjelpe likevel. Gigplanet har nemlig et stort kontaktnett av band og musikere i hele landet og vi vil bruke dette nettverket for å finne nettopp det du søker.

Kontakt oss for tilbud!

    Bildegalleri

Din bryllupspakke

Planlegger du bryllup? Bruk skjemaet nedenfor til å krysse av hvilke områder av bryllupspakken du er interessert i, så tar vi kontakt med deg!