Thomas Valeur

Briljant musiker med lang erfaring med spillejobber.

Thomas Valeur er en briljant musiker som like gjerne tolker Mozart som Metallica. Han har lang erfaring med spillejobber og er teknisk fullkommen. Med mastergrad i utøvende klassisk gitar fra Griegakademiet jobber han med å gi nytt fokus til gitaren. Han har opptrådt på radio og TV ved flere anledninger, blant annet på TV programmet "Norske Talenter" på TV2. Han har blitt omtalt i flere store musikkmagasiner som "Classical Guitar Magazine" og "Guitar World Magazine".

I 2013 samarbeidet han med festspillene i Bergen og var blant annet på scenen under åpningsseremonien. Han har hatt suksess med flere videoer på Youtube, med blant annet "Flåklypa" som har over 200.000 treff, og "Zigeunerweisen" med nesten 500.000 treff.

I bryllup vektlegger Thomas den klassiske bakgrunnen sin til selve seremonien for å skape den lune og romantiske stemningen. Videre til mottakelse og fest spiller han sjangere som passer til dere. Gjennom god kommunikasjon med Thomas i planleggingen av den store dagen, får dere en artist skreddersydd etter deres ønsker som oppfyller alle krav.

Thomas lever seg inn i jobben og er flink til å lytte og tilpasse seg brudeparet og gjestene. Ikke nøl med å ta kontakt om dere er på jakt etter en fullkommen artist til deres bryllup.

Kontakt oss for tilbud!

Din bryllupspakke

Planlegger du bryllup? Bruk skjemaet nedenfor til å krysse av hvilke områder av bryllupspakken du er interessert i, så tar vi kontakt med deg!