Camilla North

Spiller selv piano, og kan bookes alene, og eller med dansere.

Camilla North - Singer / Songwriter gav nylig ut sin nydelige EP ”Carry Me Home”. EP'en har allerede som allerede vekket stor interesse innen TV og Film industrien i USA. Den unge artisten og låtskriveren fra Bergen er nå klar for Norges turnè etter å ha lagt bak seg en omfattende reise i utlandet hvor hun har skrevet for og med andre artister. 

Hun har toppet nummer 1 på World Billboard list, og var i 2018 med som en av San Marino sine finalister i Eurovision. Camilla har blant annet vunnet Battle of The Vox i England, og er en artist som både tar deg med inn i det dype og melankolske når hun sitter ved pianoet og fremfører sine ballader. Samtidig som hun kan løfte stemningen i taket sammen med sine dansere når hun gjør mer up-tempo låter. 

Spiller selv piano, og kan bookes alene, og eller med dansere.
Hun kan gjøre cover-låter eller originale låter. Og tar også skrive oppdrag om det er ønskelig å få skrevet en egen låt til arrangementet.

Her får du altså en artist som kan være med på å gi deg en stor variasjon av følelser på en og samme dag.

Kontakt oss for tilbud!

Din bryllupspakke

Planlegger du bryllup? Bruk skjemaet nedenfor til å krysse av hvilke områder av bryllupspakken du er interessert i, så tar vi kontakt med deg!