Mannskoret Arme Riddere

La deg begeistre av 24 sangglade menn.

Mannskoret Arme Riddere er det offisielle mannskoret ved Universitetet i Bergen. De består av 24 sangglade menn som etter beste evne forsøker å etterleve formålsparagrafen: "At bedåre og begeistre med våre smektende mannsrøster og fortære vårt øl i festlig kameraderi".

Repertoaret deres spenner seg fra klassisk nasjonalromantikk via egenskrevne humorsanger til smektende svisker. De ønsker å være en synlig del av studentkulturen i Bergen.

Mannskoret Arme Riddere avholder en fast konsert på Det akademiske kvarter hvert semester; julekonsert i månedsskifte november/desember og vårkonsert i mai. I tillegg synger de på ulike steder i sentrum på nasjonaldagen 17. mai.

Du kan booke Mannskoret Arme Riddere til alle slags underholdningsoppdrag og de tilpasser opptredenen til dine ønsker. Dette er perfekt underholdning/musikkinnslag på bryllupsdagen, som vil løfte stemningen og få folk i humør.

MAR tar hovedsakelig oppdrag i området Bergen og omegn.

Send oss en forespørsel, og book Mannskoret Arme Riddere til ditt bryllup.


Foto: Jon Danielsen, Ania David-Andersen og Eirik Aarnes Vik
Kontakt oss for tilbud!

Din bryllupspakke

Planlegger du bryllup? Bruk skjemaet nedenfor til å krysse av hvilke områder av bryllupspakken du er interessert i, så tar vi kontakt med deg!