Om Røros Hotel

Hold bryllup på Røros! Vi tør påstå at Røros er Norges mest romantiske sted! Med den gamle trehusbebyggelsen og naturen rundt, har denne sjarmerende byen den perfekte rammen for den store dagen. Bryllup på Røros er rett og slett fantastisk!

Hotellet tilbyr gunstige priser på overnatting til bryllupsgjestene, og vår flotte brudesuite kan reserveres til de nygifte på bryllupsnatten. Røros Hotell er stort nok til en skikkelig bryllupsfest, samtidig som det er intimt og skaper en hyggelig atmosfære for brudepar og gjester.

Vår store restaurant er ypperlig for bryllupsmiddager og hotellet har lang erfaring med bryllupsfester og festmiddager. Falkbergetsalen i Storstuggu for bryllupsmiddag og fest er også populært. Salen har en flott scene egnet for taler og underholdning. Etter middag rigges salen om, og dansegulvet står klart for både brudevals og fest!
Vi har også utdannede vinsommelierer som hjelper dere med valg av viner til middag, aperitif og avec.

Vi kan tilby rimelig overnatting for brudepar som vil prøvesmake menyen og planlegge detaljer som er viktig for gjennomføringen av bryllupet.

1. juni 2016 var vårt nye badeanlegg ferdigstilt, med et 27 meter langt innendørs svømmebasseng, ulike badstu-konsepter, varmekulper (inne -og utendørs), spakonsept med flere behandlingsrom. Bygges i rene naturmaterialer som sten, glass og betong. Mellom hotellet og badeanlegget kommer det en glassbroforbindelse -du går tørrskodd fra rom til spa!

Vi sørger for at dagen blir uforglemmelig!

Kontakt oss for tilbud!
Røros Hotel

Kart

Din bryllupspakke

Planlegger du bryllup? Bruk skjemaet nedenfor til å krysse av hvilke områder av bryllupspakken du er interessert i, så tar vi kontakt med deg!