Om Panorama Hotell & Resort

Panorama Hotell & Resort er et moderne og unikt hotell som ligger vakkert til ytterst i havgapet, syd på Sotra - en kort kjøretur fra Bergen sentrum. Hotellet gir det lille ekstra til ditt bryllup, og har fasiliteter av høy kvalitet. De tilbyr også et vidt spekter av aktivitets- og opplevelsestilbud. Ditt bryllup vil bli en fest folk sent vil glemme på dette flotte hotellet.

Bryllupsdagen er viktig, den er spesiell, og kommer til å sette spor. Rammene rundt må være unike og minneverdige og gjennomføringen skal gå på skinner.

Vær tidlig ute hvis du ønsker å legge bryllupet ditt til Panorama Hotell & Resort da det er et meget populært valg. Vi kan hjelpe deg med å booke lokaler, og gir deg omvisning.

Brudeparet får velge mellom to suiter med nydelig sjøutsikt og romantisk pynt. Gjestene får selvfølgelig spesialtilbud på overnatting.

Vi hjelper deg med å sette sammen meny, transport, dekorasjon, blomster, underholdning og overnatting. Alt for at du skal få en så stressfri og avslappet planlegging av bryllupet som mulig. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Kontakt oss for tilbud!

Kart

Din bryllupspakke

Planlegger du bryllup? Bruk skjemaet nedenfor til å krysse av hvilke områder av bryllupspakken du er interessert i, så tar vi kontakt med deg!